Blog

Fotografering av ny personal

Vi expanderar. I fredags eftermiddag hade vi en fotograferings session. Vi behövde nya bilder med oss alla, vi har några killar som börjat hos oss under vår, sommar och höst. Just idag är vi ett starkt gäng på tio personer. Här är vi alla. Varmt välkommen till oss!

14-16 april fira med oss

50-årsjubileum Nu händer det grejer. Nu har vi på SO Larsson Maskin nybyggda lokaler samt blivit återförsäljare till ytterligare starka varumärken och vi planerar vårt 50-års jubileum! NOTERA 14-16 APRIL I ALMANACKAN, DÅ FIRAR VI I DAGARNA 3 !  

Återförsäljare till XYZ

Maskinutrustning för stora och mindre maskiner, XYZ har ett brett sortiment! Välkommen till oss. Nu är vi på SO Larsson Maskin också återförsäljare till XYZ och deras breda sortiment av kvalitativ maskinutrustning. Läs mer om produkterna här!

Nu är vi återförsäljare till Söderberg&Haak

Nu är SO Larsson Maskin AB återförsäljare till Söderberg&Haak Vårt produktsortiment kommer att utökas med Deutz-Fahr, Amazone och Kron. Nu är So Larsson Maskin AB  återförsäljare till Söderberg&Haak, ett samarbete som vi ser framemot med entusiasm.  Vi valde med omsorg och anser att Söderberg&Haak med dessa varumärken kompletterar våra tidigare produkter. Deutz-Fahr, Amazone och Kron kompletterar våra

Read More

Insidan på vår nya maskinhall

Utsidan på vår maskinhall har tagit form, nu väntar insidan som ska byggas vidare på, inredas och utrustas. Här kan du se hur bygget fortlöper fram till idag.   Vår verksamhet pågår som tidigare – välkomna att ta kontakt med oss! Just nu bygger vi ny verkstad och maskinhall men i den äldre verkstan pågår mek.jobben

Read More