Redskapsbärare/hjullastare Wille

willeVälkomna till Willes värld, en maskin tusen möjligheter.

Vi kan Wille!

Vi har arbetat med Willie mer än 20år och är en av nio återförsäljare i Sverige. Vi har levererat ett stort antal av dessa redskapbärare runt om i Sverige. Många av dessa i Norrland. Kunderna är nöjda och vi förstår varför.

Vilakone Oy, Finland är den största tillverkaren av miljöunderhållsmaskiner i viktklass 2,0–6,5 t i Norden. Till Wille finns också mer än tjugo olika arbetsredskap som har optimerats för alla fyra årstider. Det är konkurrenskraftiga och högklassiga produkter. Mångsidiga maskiner som håller hög kvalitet, är smidiga, snabba och har god komfort för föraren.

Du kan välja mellan sex olika storlekar och om du eller din personal vill provköra så har vi hemma modellerna 355 och 655.

 Wille 265 är det helt nya redskapsbäraren.

265-Wille_SO Larsson MaskinWille 265 är det helt nya redskapsbäraren med utmärkt komfort, säkerhet och den är en miljövänlig maskin för rationell användning. En starkmaskin som passar bra på smala gator, gångvägar på parkhusens bildäck och på tätorternas ömtåliga grönområden.

Betydligt mångsidigare arbetshydraulik jämfört med traditionella minitraktor gör det möjligt att använda alla effektkrävande redskap.

Minimum mått 1200mm bred, 1990mm hög och väger 1900kg. Redskapsurvalet är stort och det kan fästas fram, baktill och på motorhuven.

 Se video på Wille 265 för närmare presentation.

 

 Wille 365

355_wille_SO Larsson MaskinWille 355 är trots sina små yttre dimensioner en mycket effektiv och smidig maskin. Tack vare den effektiva lastaren är maskinens användningsområde bredare än hos traditionella minitraktorer. Därför lämpar sig maskinen bra för bl.a. snöröjning och lastararbeten.

 

 

 Wille 455B

455_wille_SO Larsson MaskinWille 455B är en kapacitetsmaskin. Den effektiva lastaren och den goda stabiliteten räcker till för hantering av stora massor. Maskinens omfattande redskapssortiment gör den till en utmärkt servicemaskin och ökar därigenom produktiviteten för förarens arbete.

Smidighet, midjestyrning och låg bygghöjd gör det möjligt att arbeta även på trånga platser och i stadstrafik.

 

 

 

 

Wille 625C

wille625c_SO Larsson MaskinWille 625C har ett bra förhållande mellan vikt och effekt samt en mångsidig arbetshydraulik, den kan användas för fler olika arbetsuppgifter än en vanlig hjullastare.

Willes motor är Caterpillar Stage 3A på 74,5 kW som representerar den sista generationen av motorerna utan avgasbehandlingssystem. Maskinen är som standard försedd med marknadens mest effektiva arbetshydraulik, två hydraulkretsar och en lastavkännande variabelpump.

Motorhydrauliken har ett totalflöde på 200 l/min.  Med pumpen kan man t.ex. steglöst reglera sopvalsens rotationshastighet. Det behövs kraft i synnerhet då man driver en snöslunga under hårda vinterförhållanden.

 

Wille 665Ls

665_Wille_larssonmaskinWille 665Ls är den populäraste modellen på marknaden i sin viktklass.

Den robusta maskinen har en effektiv lastare som klarar av de tyngsta lastnings arbetena. Maskinens höga hastighet på vägen gör det möjligt att ha ett stort arbetsområde.
I och med att axlarna har stor bärförmåga är det möjligt att koppla stora redskap såväl framtill och bak till som ovanför motorhuven. Tack vare det temperaturstyrda kylsystemet är maskinen tyst och bränslesnål.

Den omsorgsfulla utrustningen gör arbetet lätt och produktiviteten är hög. Tack vare sin mångsidighet täcker Wille 665 en otroligt bred skala av olika arbetsuppgifter. Lastavkännande hydraulik med variabel pump finns att få som extra utrustning.

Redskap som passar till Wille 665

Skopa 850 l
Skppa 1000 l
Snöskopa 1700 l
Snöskopa 1900 l
Lövskopa 1900 l
Multiskopa 1500 l
Sandspridare 550 l
Sandspridare 550 l självlastande
Tallriksspridare 1000 l
Hydrauliskt bakblad 2500
Hydrauliskt bakblad 2500 Sandviken
Sopvals 240
Sopvals 270
Sopskopa 650
Högtryckstvätt 1500 l
Tippflak 800 l
Pallgafflar 120/2500
Personlift Wille 9
Grävaggregat

 

Wille 865Ls

865_Wille_larssonmaskinWille 855 kan du koppla redskapen till lyftanordningen bak till eller ovanför motorhuven

Wille 855Ls med sin stiliga form kan även kallas multifunktionshjullastare.

Lastarens kapacitet motsvarar prestanda hos en traditionell hjullastare. Den robusta maskinen rör sig smidigt under alla omständigheter. Tack vare maskinens låga bygghöjd kan man arbeta med den även på trånga ställen.

På Wille 855 kan du koppla redskapen till lyftanordningen bak till eller ovanför motorhuven, till skillnad från en hjullastare. Det utmärkta förhållandet mellan vikt och effekt samt den mångsidiga hydrauliken gör att maskinen är mer funktionell än en vanlig hjullastare.

Den lastavkännande hydrauliken och den temperaturstyrda fläkten förbättrar bränsleekonomin samt sänker bullernivån. Rymlig förarhytt, god sikt, bekväm förarkomfort, tillräckliga förvaringsutrymmen och möjlighet till luftkonditionering,
gör förarhytten till en behaglig arbetsmiljö.

Arbetsredskap som passar för Wille 865

Skopa 1300 l
Snöskopa 2500 l
Lövskopa 1900 l
Multiskopa 2000 l
Sopvals 240
Sopvals 270
Sopvals 320
Sopskopa 650
Sandspridare 550 l
Sandspridare 700 l
Sandspridare 700 självlastande
Tallrikspridare 1000 l
Hydrauliskt bakblad 2500
Hydrauliskt bakblad 2500 Sandviken
Högtryckstvätt 1500 l
Hydrauliskt flak 800 l
Pallgafflar 120/5000
Personlift Wille 9

Maskinen är mycket omtyckt inom kommunaltekniska entreprenader eftersom den är mångsidig. Här nedanför finns en presentation av de mest populärar redskapen. Klicka på bilderna så ser du fakta kring de olika delarna.

Klippdäck                                                  Vikplogar                                           Personliftar                                     Hydraliskt bakblad

Exempel på redskap som finns, klicka på bilderna för mer information.

Vill du titta på hela Willes redskapssortimentet klicka här

Här kan du läsa mer!