Traktorer från Kubota

58px-Kubota_Logo.

Kubota har fem olika storleksklasser av traktorer. Vi säljer dem alla.

Kubota har fem olika storleksklasser av traktorer.
BX-serien, B-serien, L-serien, M-serien och TLB-serien.

Kompakt-traktorerna i BX-serien

BX Series Lineup

Kompakttraktorerna i BX-serien, här kan du välja mellan 18,0HP-25,5HP. Kompakttraktorn  är smidig på trånga ytor, har metall chassi och fyrhjulsdrift.Den fungerar utmärkt som trädgårdstraktor. Både på sommar och vinter. Kubotas Quick Hitch gör det snabbt och enkelt att byta arbetsredskap efter arbetsuppdrag och säsong.

 

Till: www.kubota.co.ukLäs mera här.

 

 

 

 

För demo har vi hemma: Kubota BX2350 den är utrustad med en 23 hk dieselmotor, hydrostatisk drivning och 2 växelområden. Dubbelverkande hydrauluttag bak och 310 kg lyftkapacitet i bakre 3-punktslyft. Kompakta mått och ett stort redskapsprogram.

K23

 

 Kompakt-traktorerna i B-serien Gross HP

B Series B50 LineupKompakttraktorerna i B-serien Gross HP,här kan du välja mellan 17,5-33,0 HP. Kubotas Quick Hitch gör det snabbt och enkelt att byta arbetsredskap efter arbetsuppdrag och säsong.

Till: www.kubota.co.uk

Läs mer här. 

Traktor L- Serien

L2501_1

Traktorer i L-serien finns med 24,8-62,0 HP, perfekt till det lilla lantbruket eller till kommersiellt parkarbete. Den finns i Grand eller Standard utförande.
Ett exempel är Kubota L 2501  en ny lättmanövrerad kompakt traktor som kombinerar prestanda och användarvänliga funktioner. Kraftfull nog att ta itu med ett brett spektrum av arbetsuppgifter men smidig nog att ge dig precision och den prestanda du behöver.

Till: www.kubota.co.uk

Mera info här.


 

För demo har vi hemma:Kubota L4240 som är utrustad med en 44hk dieselmotor. 3-växlad hydrostatisk transmission med powershift och momentavkänning. StallGuard vilket känner av arbetsbelastningen när man kör med redskap påkopplade. Kompakta mått och stort redskapsprogram finns att välja av.

Kubota har jordbruks-traktorer från 63hk till 135hk. Just nu har vi hemma ett par stycken för provkörning.

Traktor-M Serien

MX5200_BackHoeM-Serien, det är ett brett spann av olika val inom M-serien, mellanklassen 46.0 – 135.0 Net HP.  Från frontlastararbeten till slåtter och en hel del annat.

Kubota M7040N

är en smal, kompakt traktor med låg höjd och snäv vändradie perfekt för trånga utrymmen. Traktorn är utrustad med en 71 hk, 4 cylindrig direktinsprutad dielselmotor med fyrventilsteknik. Växellådan i M7040N består av kopplingsfri fram och back, synkroniserad femväxlad huvudlåda med tre gruppväxlar (F15/B15).Som standard levereras traktorn med: Deluxe hytt luftkonditionering, CD-spelare, främre vindrutetorkare/spolare, Arbetsbelysning med två lampor fram och bak, LCD-panel, justerbara speglar, 2 dubbelverkande hydraulventiler, bränsletank på 70 liter.Extra utrustning: Torkare för bakrutan/spolare, extra hydraulventil och flödeskontroll, luftfjädrad stol.En ny större och starkare Kubotatraktor med hydraulisk framaxelfjädring som standard.Kubotas nyutvecklade dieselmotor på 135 hk uppfyller Euro steg IIIB utan extra tillsatser typ AdBlue.
Marknadens största hytt med fantastisk förarmiljö, panoramautsikt genom stora dörrar utan B-stolpar, luftkonditionering, roterande luftfjädrad stol och stora justerbara sidospeglar.
Kubotas transmission Inteli-Shift ger 24 växlar framåt/bakåt genom tre gruppväxlar och åtta växelsteg som med en knapptryckning eller automatiskt växlar under belastning. Du kan också välja gruppväxel, utan att använda kopplingen, genom att trycka in knappen på den konsolmonterade gruppväxelspaken. Automatiskt upp och nedväxling i tre steg, dubbla varvtalsminnen och varvtalsbegränsare.
Fram/back manövreras enkelt med en spak till vänster om ratten. 0,8 – 40 km/h som standard, med krypväxellåda (extra.utr.) 0,2 – 40 km/h.

Kubota M9540

Har 36 vxl och 95hk motor. Klarar 4100kg på tre punktslyften och du har samma fina överblick från hytten som i 7040.

En ny större och starkare Kubota traktor med hydraulisk framaxelfjädring som standard.

Kubotas nyutvecklade dieselmotor på 135 hk uppfyller Euro steg IIIB utan extra tillsatser typ AdBlue.
Marknadens största hytt med fantastisk förarmiljö, panoramautsikt genom stora dörrar utan B-stolpar, luftkonditionering, roterande luftfjädrad stol och stora justerbara sidospeglar.
Kubotas transmission Inteli-Shift ger 24 växlar framåt/bakåt genom tre gruppväxlar och åtta växelsteg som med en knapptryckning eller automatiskt växlar under belastning. Du kan också välja
gruppväxel, utan att använda kopplingen, genom att trycka in knappen på den konsolmonterade gruppväxelspaken. Automatiskt upp och nedväxling i tre steg, dubbla varvtalsminnen och varvtalsbegränsare. Fram/back manövreras enkelt med en spak till vänster om ratten. 0,8 – 40 km/h som standard, med krypväxellåda (extra.utr.) 0,2 – 40 km/h. Klarar 4100kg på tre punktslyften och du har samma fina överblick från hytten som i 7040.

Till: www.kubota.co.uk

Läs mer här:

TLB Serien

TLB Serien 21.0 – 59.0 Gross HP, Utmärkt som traktor, lastare, grävare. En mångsidig maskin.
B26, L39, L45 och M59 ingår i TLB-serien. Hör med oss så berättar vi mera kring dessa maskiner.
b26_03L39_02   Till: www.kubota.co.uk Läs mer här:

Kubota har fem olika storleksklasser av traktorer. Vi säljer dem alla, välkommen!