SERVICE

Reparationer och Service hos SO Larsson Maskin AB

För att klara er produktion har vi byggt upp en omfattande servicefunktion. I Hössjö strax utanför Umeå har vi en fullständigt utrustad verkstad där vi repar både stora och mindre maskiner. Vi har dessutom avtal med flera verkstäder på olika håll i landet.
Vi har också möjlighet att komma ut och serva hos er med våra två servicebussar, vi åker då ut för att göra jobb på plats hos er.
Vi erbjuder också transport. Vår specialbyggda lastbild har plats för flera maskiner och den har en lastförmåga på hela 14,8 ton.

Vår trevliga och kunniga servicepersonal.

Mikael Jonsson, Joakim Forsberg, Daniel Burwall,
Peter Larsson, Håkan Enholm, Janne Helgesson

 

 

 

Reparationer

Vi är stolta över vår verkstad. Personalen är erfaren och har hög kompetens. De flesta har jobbat i företaget mer än 10år, snudd på inget problem är nytt för dem.

Dessutom är verkstan specialanpassad för stora maskiner.Vår lyft till exempel är speciell, vi är nog unika med en sådan. Lyften gör att arbetena går snabbare, effektivare och arbetsmiljömässigt bra, eftersom servicepersonalen inte behöver ligga på liggbräda under maskinerna. Med vår nya maskinhall som beräknas stå klar våren 2016 har vi kapacitet att ta emot flera större maskiner samtidigt.

 Servicebussar

Vår service slutar inte vid fullgjort köp utan sträcker sig betydligt längre än så.
På dina villkor ger vi service och underhåll på bästa möjliga vis. Vi vet att det är viktigt att snabbt vara igång igen om något strejkar.

Vi har därför utrustat två servicebussar så att vi har kapacitet att åka ut och göra reparationer och servicearbeten hos er. Bra eller hur!

 

Transport

Behöver du hjälp med transport? Vi har en lastbil, specialbyggt  för att rymma många maskiner, bil+vagn har en lastyta som är 19,3 m lång

och uppkörningsramper under själva flaket, lastförmågan är hög ca 29 ton.

Med lastbilen flyttar och levererar vi sålda maskiner. Hämtar maskiner som ska till och från verkstad för reparationer eller annan service.
Vi kör även på beställning med egen chaufför.